TAPAHTUMAT 2012 

Pilkkikisat pidettiin rannassa la 3.3.2012. I palkinto Kirsi Rautala, II palkinto Pentti Pyökäri ja III palkinto Markku Laaksonen. Onnea voittajille!

 

Linja-autoretki Helsinkiin la 14.4.2012. Lähtö koululta klo 8:00. Tutustutaan Sealife akvaarioon, jossa opastettu kierros. Koe vedenalainen tunneli haialtaan läpi, kierroksella näet rauskun, merihevosen, meduusan, trooppisia kaloja ym. Akvaarion jälkeen siirrymme Arabiakeskukseen, jossa teemme kierroksen arabian museossa, galleriassa ja tehtaan puolella. Kierroksen jälkeen aikaa tehtä ostoksia Arabiakeskuksen liikkeissä (Pentik, Arabia, Opa...). Pääsylipulla alennusta arabian myymälästä. Päivän päätteeksi nautimme lounaan ja kotona olemme n. klo 19:00. Hinta jäseniltä 40,- (lapset 20,-) sis. matkan, opastukset, sisäänpääsymaksut ja ruokailun. Ei jäsenet 50,-. Sitovat ilmoittautumiset runkooky@gmail.com tai Oivi Koristolle puh. 040 739 1557.

 KAKOLA -rockmusikaali la 10.11.2012. Eräänä talvena Kakolassa. Miehen nimi on Leo ja koko elämänsä hän on paennut. Vartijoita, menneisyyttä, todellisuutta, itseään. Ja kaunista nuorta naista, jolla on Leolle tehtävä. Mitä tapahtuu, kun totuutta etsivä Laura jäljittää Leon ja saapuu Kakolaan? Historian ensimmäinen turkulainen rockmusikaali. Soundtrack selaa esiin Turusta ammentavan musiikin parhaita paloja. Turun Kaupunginteatterin ja Linnateatterin yhteistyö. Alkuperäiskäsikirjoitus perustuu laajaan lähdeaineistoon Kakolan elämästä vuosien varrelta. Päärooleissa Veet Kallio ja Reeta Vestman.