MENNEET TAPAHTUMAT 2009                             

Kaarinan kierrätyskeskus ja Rungon omakotiyhdistys ry toteuttivat yhteistyössä sähkö- ja elektroniikkaromun ja pienmetallin keräyksen pe 21.5Kierrätyskeskuksen auto kiersi jäsenalueella ja keräsi portin ulkopuolelle jätetyt tavarat. 

 

 Perinteistä puurojuhlaa vietimme koululla lauantaina 12.12.2009.  Meille esiintyivät Rungon koulun 6-luokkalaisten Lucia -kulkue. Jouluaiheisessa tietokilpailussa testasimme tietojamme jouluun liittyvästä historiasta. Kirsille taas suurkiitos suussa sulavasta joulupuurosta!

                                                                                                       

Tampereen teatterissa olimme 17.10.2009 katsomassa komediaa Alivuokralainen. Näytöksen jälkeen söimme Vapriikissa. Hullunhauska näytelmä kertoi hyönteistustkija Pauli Bergströmin ja munuaiskirurgi Lauri Mustosen vuokralaisongelmista, kun vuokraemäntä Lydia-täti vaihtuu vuokraisännäksi. Uusi vuokraisäntä, vääpeli Moltov, tarkistaa ensi töikseen vuokraa muutamalla sadalla prosentilla, jolloin Paulin ja Laurin pitää etsiä uusi "alivuokralainen". Humoristisen näytelmän onnistumisen takasivat hyvät näyttelijät mm. Heikki Kinnunen ja Tuija Ernamo.

 

  cuttree3.jpg

7.5.2009 oli Tuorlassa puutarhailta, jossa kuulimme mielenkiintoisia asioita puutarhasta. Opimme uutta ja kertasimme vanhoja vinkkejä kotipuutarhan maanparannuksesta, puiden leikkamisesta, nurmikonhoidosta ja kasvien istuttamisesta.

 

 

 

laaksonen.jpg
21.2.2009 pidettiin perinteiset pilkkikisat Rojolan rannassa. Ensimmäisen palkinnon voitti Markku Laaksonen ja toiseksi tuli Pentti Pyökäri. Kisan jälkeen grillasimme nuotiolla makkaraa ja nautimme hyvästä säästä.